Vízilabda

2024.04.26. 16:00

Lelökheti a szakadék széléről riválisát a PVSK-Füszért

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Szombaton 19 órakor csobban újra, s ha a szurkolók kívánsága teljesül, utoljára medencébe ebben az idényben a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata. A Vasút 2–0-ra vezet a KSI ellen az Ob I. play-outjában, s ha ezen a találkozón nyer, akkor máris biztossá válik a bennmaradása.

A keddi fővárosban elért pécsi sikerrel szinte minden esélyét elvette már a PVSK ellenfelének, hogy győztesen kerüljön ki a párharcból, hiszen innen úgy kellene a KSI-nek három meccset nyernie, hogy abból kettőt az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában rendeznek.

Ez a helyzet persze mentálisan is megviselheti a vendégségbe érkező gárdát, hiszen tudják, hogy a legkisebb hiba is az osztálytól való búcsút jelentheti, éppen ezért kell a Vasútnak nagyon koncentráltnak lennie, s most lelökni ellenfelét a szakadék széléről. A fővárosiak elleni legutóbbi három mérkőzés is azt mutatja, hogy a Pécs ezen a találkozón le is zárhatja az utolsó kérdéseket is. Nyáron pedig újra lehet tervezni a következő idényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában