szektorlabda

2021.12.02. 12:30

Újabb sikerrel zárta le a szezont az év legjobbja, Pákai

Már azt megelőzően biztossá vált, hogy Pákai György nyerte el az Év játékosa címet, mielőtt a DÖKE Komló színeiben asztalhoz állt volna a csonka szektorlabdaszezont lezáró Tízek Bajnokságára, ami a Palota Kupa mellett zajlott.

K. B.

Forrás: DÖKE Komló

A Tízek mezőnyében az idény legjobb eredményeit elérő játékosok csaptak össze, így Komlót két spíler képviselte, Pákai György és Fülöp Elemér. A másik megmérettetésen Takács Lajos indult kékben.

A legjobbak szokás szerint teljes körmérkőzésen döntötték el a serlegek sorsát. Ez pedig igazán izgalmassá tette a végjátékot, ugyanis az utolsó fordulóban még többen is odaérhettek volna az élre. Végül az év játékosa, Pákai György örülhetett, pedig nem csak saját kezében volt sorsa. A riválisa, Farkas Gábor döntetlenje, illetve az egymás elleni győzelem döntött az ő javára. Így győzelemmel zárta a szezont. Fülöp Elemér, az ob címvédője a negyedik helyen zárt, a dobogóról egy ponttal maradt le.

Takács Lajos formájának egyengetésére tökéletes volt a Palota Kupa, amelyen határozott, magabiztos játékkal győzött a minősítés nélküliek osztályában, miközben első- és másodvonalbeli vetélytársai ellen is helytállt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában