Kincsek Között Élünk

2024.03.28. 12:30

Pályázati támogatást kapnak a kerékpártúra megvalósításához

Beszámoltunk róla korábban, hogy a sellyei termálfürdő előtti tér elrendezése teljes mértékben megváltozik, megújul.

Tóth Viktória

Fotó: Karnok Csaba

Komplett kerékpáros-pihenőhellyé alakul át, a nagy népszerűségnek örvendő Kincsek Között Élünk kerékpártúra-program lebonyolítási helyszínének is tökéletesen alkalmas lesz. A szervező, Sellye Városi Művelődési Ház pedig a közelmúltban jelentette be a jó hírt, miszerint 900 ezer forint pályázati támogatást kapnak a program megvalósításához.

Az immár XV. Kerékpártúra az Ormánságban című rendezvényt május 11-én tartják, ám már lehet rá jelentkezni. Az indulás reggel 9 órakor lesz a sellyei termálfürdő bejárata elől. A kerékpártúra hossza körülbelül 50 kilométer, a Sellye – Drávaiványi – Drávasztára (első megálló) – Révfalu  – Szentborbás (ebéd) –  Felsőszentmárton – Drávafok – Bogdása – Sellye útvonalon. A jelentkezési határidő: május 3.-a. Egy linken kell regisztrálni, egyesével a jelentkezőknek.

Jó hír azoknak, akik a biciklitúra után csobbannának is egyet, hogy a karszalaggal rendelkezők aznap a termálfürdőbe ingyen beléphetnek. További információ kérhető telefonon, és a  [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!