Hírek

2006.05.04. 14:59

Elkészült a Nemzeti Színház 2006/07-es műsorterve

Folytatódik az angol nyelvű előadások sora, sőt kísérletképpen ősztől szinkrontolmácsolással külföldi nézők is élvezhetik az előadásokat.

BAMA

Elkészült a Nemzeti Színház következő szezonjának műsorterve, illetve körvonalazódik az azt követő évad néhány produkciója is. A Nemzeti Színház társulatából senki nem távozik, új tagok a Színház- és Filmművészeti Egyetem színészszakán idén végző fiatalok: Martinovics Dorina, Nagy Cecília, Nemes Vanda, Miklós Marcell, Sipos Vera és Vass Teréz. Az évadban külön érdekességet ígér a Lear király színrevitele. A rendező Bocsárdi László, a Sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházigazgató – rendezője. Az Őszi Fesztivállal közösen a Nemzeti Színház vendégül látja 2006 októberében a Deutsches Theater Faust előadását, melyet Michael Thalheymer rendezett.Az 1956-os forradalom évfordulójára más budapesti színházakkal koprodukcióban készül ünnepi műsorral.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!