Probléma

2 órája

Idősek Napja: kevesen tudtak a rendezvényről

Idősek Napi rendezvényről írt egy pécsi olvasótársam panaszt a minap a Postabontásban. Az írásból megtudhattuk, hogy szórakoztató volt a rendezvény, a fellépők szép műsort adtak.

Bama.hu

Elsikkadt az információ az Idősek Napjáról

Forrás: MW

Én is szívesen részt vettem volna ezen az Idősek Napjához kapcsolódó rendezvényen. De sajnos én is csak a program napján értesültem róla, amikor már esélytelen volt, hogy ott legyek. 

idősek napja rendezvény
Az Idősek Napja rendezvény régebben sokakat vonzott
Fotó: NAGY NORBERT / Forrás: MW

Az Idősek Napja korábban nagy élmény volt

Mivel kisnyugdíjas vagyok, örültem volna ennek a lehetőségnek, hiszen ritkán juthatok el pénzes programokra. Az évek folyamán csupán egyszer sikerült erre az eseményre bejutnom, és nagy élmény volt. Nyilván azért nem volt idén tolongás - ahogy azt a Postabontásban megjelent levélben olvashattuk - , mert a rendezvény meghirdetése nem volt elég széleskörű. Bízom benne, hogy jövőre ezt jobban oldják meg az illetékesek, és nem az fog lejönni a kevés érdeklődő láttán, hogy nem is érdemes megrendezni az Idősek Napját.

M. K.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!