Postabontás

2024.09.04. 08:00

Olvasónk szerint hiányzik a mozgáskorlátozott parkoló

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Mirkó István

Bevásárlókocsi-tárolót alakítottak ki az egyik belvároshoz közel lévő hipermarketnél a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolók helyén. Így a korábbi kettő helyett nagyjából másfél hely maradt, ráadásul ennek jelzése se egyértelmű, a felfestések kopottak, alig láthatók. Így nem nagyon lehet csodálkozni azon, hogy illetéktelenek is rendszeresen ezekre a helyekre állnak. 

Szóvá tettem a problémát az üzletben, miután mozgáskorlátozottként így nem tudok a bejárathoz közel leparkolni. Arról tájékoztattak, hogy két másik mozgáskorlátozott parkolóhelyet is kialakítottak a területen. Az üzletből kiérve a parkolóőrt megkérdeztem, hol találhatók ezek a helyek, de ő erről nem tudott semmilyen információt adni, azt mondta, ő nem tud arról, hogy kijelöltek volna újakat.  Bosszantó a helyzet, hiszen a parkoló amúgy szinte mindig tele van - a közeli rendelőintézetbe érkezők is jobb híján ezt használják. Mozgáskorlátozottként hol álljak így meg? Vagy kényszerűségből válasszak másik, a lakóhelyemtől messzebb eső élelmiszerboltot?  

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!