Olvasónk panaszolja

2024.09.08. 08:00

Készlethiányra panaszkodnak a betegek - nagyon méltatlan helyzetbe kerülnek

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: BUS CSABA

Sokan vagyunk urológiai betegek, akik vizeletgyűjtő zacskó használatára kényszerülünk. Mindennapjainkhoz ez a segédeszköz elengedhetetlen. Sajnos azonban az utóbbi időszakban nem tudjuk beszerezni - a patikákban készlethiány van, a zacskó semmilyen méretben nem kapható. 

Próbálkoztam kórházakban is, hátha tudnak biztosítani számomra, de sajnos a kérésem elutasították. Érthető módon, hiszen, mint mondták, nem tudnak adni a tartalékaikból, mert az a bent fekvő betegek ellátáshoz szükséges, és nem tudják, mikor kapják az új ellátmányt. Egy Egerben élő barátom, aki hasonló egészségügyi problémákkal küzd, mint én, a minap felhívott, és elmesélte, hogy ő se jut hozzá sehol a vizeletgyűjtő zacskóhoz. A probléma tehát országos, ezek szerint. Mi a hiány oka? És ki ezért a felelős? 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!