Még akadozik

2024.09.11. 08:00

Bőven van mit csiszolni az üvegvisszaváltáson

Ahogy korábban az önkiszolgáló pénztárépek miatt volt sok a panasz, úgy most az üvegvisszaváltó automaták miatt emelnek sokan kifogást. Minden újítást meg kell szokni, aztán a kifogások is megszűnnek – véli olvasónk.

Wald Kata

Forrás: MW

Fotó: Sipeki Péter

Azt viszont nem hiszem, hogy a sorban állás az üvegvisszaváltóknál elkerülhető lesz, hacsak nem állítanak be több gépet. Arra is megoldást kell találni, hogy ha valamit nem fogad el a szerkezet, akkor azzal mi a teendő. Eddig minden alkalommal láttam külön tárolóedényt az automata mellett, ahová a visszaváltásra nem alkalmas palackokat be lehetett dobni, de ezek dugig tele voltak. Ebből is vagy több kellene, vagy nagyobb méretűek. Nem volt más választásom, amit nem tudtam leadni hazahoztam és a kommunális szemét közé dobtam, a házunk tövében lévő konténerbe. Aztán láttam az ablakomból, hogy kisvártatva egy guberáló fogta, és kiszedte a palackokat. Gondoltam magamban, hiába remél belőle pénzt, csalódni fog. Remélhetőleg mérgében nem dobta egy bokor alá a szemetet! 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!