Postabontás

2 órája

A parkolóhelyek száma eleve kevés, hát még ha roncstelepnek használják – bosszankodik olvasónk

Bama.hu

Fotó: Karnok Csaba

Kertvárosban egyre több az autó, azonban a paneldzsungel nem erre van tervezve. Mindennapos probléma, hogy a lakók, köztük én is, perceken át gurulgatunk a tömbök között hazaéréskor, hogy le tudjuk tenni hőn szeretett gépjárművünket valahova. Egy fáradt nap után, pláne, ha az ember egy nagybevásárlást is megejtett munkából hazafelé, igencsak idegőrlő, hogy nem talál az otthona közelében szabad helyet.

Nem könnyített a helyzeten az sem, hogy a házak közötti parkolók felfestésekor kevesebb helyet sikerült kijelölni, mint ahány valóban elfért. De ami a hab a tortán, hogy egyes környékbeliek - vagy talán nem is ők, ki tudja - roncstelepnek használják a parkolót. A mi háztömbünknél jelenleg két használaton kívüli, lapos keréken álló kocsi vesztegel, az egyik parkolót pedig egy utánfutó foglalja. Úgy gondolom, ezeknek nem ott lenne a helye. Kinek lehetne ezért szólni, ki meri ezért akár a rendőrséget kihívni, vállalva egy esetleges konfliktust?

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!