Postabontás

2024.08.11. 19:30

Síugrató sáncra hasonlít a zebra a Tildy Zoltán utcában – véli olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: ViDI Studio

Az elmúlt napokban a Postabontás rovatban több hozzászólás is olvasható volt a városvezetés pécsi közlekedést éríntő dicső tetteiről. Egyrészt, a Megyeri úton végzett gyalázatos munkát említették meg, kérve, hogy az illetékesek nyilatkozzanak arról, miért nem állították helyre a Megyeri út teljes hosszában az útburkolatot. Miért nem kérik az államot, hogy az okozott kárt térítsék meg a városnak, vagy állítsák helyre az eredeti állapotot. A város vezetője és társai nem voltak hajlandóak nyilatkozni ez ügyben, nagy a hallgatás. Gondolom nem érnek rá, vagy méltóságon alulinak tartják a választóikkal való szóba állást, így, a kampányidőszakon kívül.

A másik csodálatos tettük, a Pécsett, a Tildy Zoltán utcában elkövetett cselekedetük. Zebrának hirdetik az ott elhelyezett förmedvényt, ami inkább egy kisebb fajta síugrató sánc, semmint biztonságos gyalogátkelő. Én nagyon szeretném, ha a város vezetése, és valamennyi illetékes minden nap ott közlekedne - elharapnák a nyelvüket. Nagyon sokan foglalják imába a neveiket nap mint nap, mert az ott lévő, csekély gyalogos forgalom nem igen indokolta ennek a barikádnak a létrehozását. Persze pénzköltésnek jó volt, az elszámolást jó lenne nyilvánosságra hozni, mert nem véletlenül van hatósági érdeklődés a projekt iránt.  

Hajrá csak így tovább, még van egy kis idő, majd csak eljön az október!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!