Becsület

2024.08.05. 16:40

Olvasói levél: köszönet a boltosoknak

Bama.hu

Fotó: Me dia

A hétvégén hagyta el olvasónk a bankkártyáját, ami most különösen fontos volt számára, hiszen éppen a külföldi nyaralására készült. Otthon azonban hiába forgatott fel mindent, kereste a szekrények mögött is, nem találta. A hétvégén ugyanis a gyerekei születésnapja volt, volt némi kapkodás és stressz, hogy minden időre kész legyen, ennek lett áldozata kártya. Aztán felidézte, hogy utoljára a Magyarürögi út elején található kisboltban fizetett, ezért hétfőn tett egy kísérletet: hátha a környéken megtalálja. Sikerrel járt, a becsületes boltosok ugyanis megtalálták, vigyáztak rá, sőt még a közösségi oldalon is keresték a gazdáját, bár ez utóbbi csak később derült ki. Köszönet érte, hogy nemcsak ügyeltek rá, hanem igyekeztek aktívan megtalálni a tulajdonost – közölte olvasónk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!