Módosítás

2024.08.10. 08:00

A lakók többsége támogatja az utca egyirányúsítását - tájékoztatott olvasónk

A Dunántúli Napló Postabontás rovatában augusztus 7-én megjelent cikk szerint valaki elfogadhatatlan, és rossz döntésnek tartja a Bolgár köz egyirányúsítását.

Wald Kata

Azok nevében kívánok szólni, akik a 2021.05.29-i harmadik szavazáson részt vettek és egyben szeretnék tájékoztatást adni az akkor jelenlévő 38 lakos döntéséről. 

A szavazó tagság  82 százaléka (31 szavazat) arra voksolt, hogy a Bolgár közben módosuljon a forgalmi rend úgy, hogy a Bolgár köz, a Rácvárosi úttól (lefelé) a Bolgár köz 7-8-ig egyirányúvá váljon.

 A 31 szavazatot leadott lakók azóta semmiféle más szavazáson nem vettek részt (mivel nem is volt). A Postabontásban megjelent panaszos levél taralma - miszerint a Bolgár közben lakók nem szeretnénk, ha egyirányú lenne az utcájuk - nem fedi a valóságot. Hiszen a többség az egyirányúsítás mellett van. A levél írója pedig nem kérte a 31 fő beleegyezését az írása megjelentetéséhez. 

Hirth József 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!