Postabontás

2024.08.26. 08:00

A lakók szenvednek, cipekednek, de a munkások nagyon ráérnek – írja olvasónk

A pécsi Apáca utcában az E.ON megbízásából munkacsoport végez gázvezeték felújítást augusztus legelejétől.

Tóth Viktória

A befejezés határideje (minden ház kapujára ki van akasztva) augusztus 31-e. De a munkások reggel 8-kor még reggeliznek, fél 12-től 1 órát ebédelnek és 15 órakor már senki sincs a munkaterületen. Pénteken már csak időrablás történik. Vagy két ember dolgozik, a többi már elment. 

A lényeg, hogy nem hajthatunk be az utcába, parkolni sem tudunk, így „húsz” bevásárlószatyorral, kosárral megszakadunk amíg hazaérünk. A kukások sem tudják a szemetet eltávolítani normál módon. Az idősek cipelgetik sarokról sarokra a gyűjtött maradékokat, a lépcsőházakban a felhalmozott szemét érjed, büdös — a Kft. dolgozói pedig abszolút ráérnek! A befejezés határideje biztosan jól elhúzódik. Kezdődik a tanítás, a turisták meg mindegy, hogy mit láttak szép városunkból!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!