Postabontás

2024.07.01. 08:00

Olvasói levél: káosz volt a közlekedés a Fishing on Orfű idején

Tóth Viktória

Június 26-án délben nyitotta meg a 2024-es Fishing on Orfű, de még délután is nagy volt a sor

Fotó: Laufer László

A 2024-es Fishing on Orfű kapcsán a szervezőknek csak gratulálni tudok - persze negatív értelemben - az útlezáráshoz, hogy csak az egyik taxitársaság autóit ami kb. 25 darab, engedtétek be a Dollár út kemping előtti 200 méteres közúti szakaszra. Amúgy ez teljesen illegális. Ezáltal a nagy parkoló felőli oldal kaotikus állapotba került, mert a forgalom oda-vissza, arra a kis szakaszra terhelődött. Parkoló autók az út jobb-bal oldalán, buszok, taxik, hazainduló autósok, stb. Se ki, se be. 

Az rendben, hogy az egyik társaságot segítik, - ami a fesztiválozók kb. 5 százalékát tudja szállítani -, de így a fesztiválozók utazását és a többi fuvarozó társaságot, a közlekedést is ellehetetlenítik. Nem gondolom, hogy 40 percet kellene várni egy taxira, elázva, fáradtan, hajnalban a bejárat előtt. Ennyi év után illene megoldást találni, például taxidrosztot kijelölni, esetleg egyirányúsítani, stb. Halvány sejtésem van hogy ez ismét nem a fesztiválozók érdekében történt.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!