Méltatlan állapotok

2024.07.26. 08:00

Csalódást okozott a játszótér - osztotta meg véleményét olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció.

Fotó: Jota Buyinch Photo

A hét végén a nagy meleg miatt kimentünk Sikondára. Gondoltuk, árnyas fák alatt kellemesebb az unokákkal. A pihenőpark parkolójában megálltunk, és bementünk egy kitaposott ösvényen az erdőbe. Valamikor az erdészet táblákat készített, amelyeken képeken szerepeltek az erdei növények - ezek sorra ki voltak dőlve. Kár értük, nem gondolom, hogy nagy erőfeszítést igényelne a visszaállításuk.

A parkban lévő kosárlabdapályán a fű szépen le volt nyírva, de a palánkok hiányoztak. A  játszótér használhatatlan és meglátásom szerint életveszélyes. A mérleghintákra nem lehet felülni, mert egyiken sincs kapaszkodó, a mászóka fokai hiányosak, a csúszda teteje korhadt és hiányos, de a legveszélyesebb a hinta. Annak az állványa ugyanis szét van csúszva, szerintem össze fog dőlni. Láttunk már hinta összedőlése miatt halálos gyermekbalesetet...

Tudtommal az önkormányzat kiadta bérbe a pihenőparkot, nem tudom ki az üzemeltető. Ottjártunkkor is az előző napi lakodalom után pakolgattak. Az üzembentartónak nem kellene ezekre is gondot fordítani? Addig kellene tenni valamit, míg tragédia nem történik!

M. V.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!