Postabontás

2024.06.07. 08:20

Tilosban parkolók akadályozzák a mentőt - háborog olvasónk

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: BachPekaryMate

A Dr. Szántó László Szeretetotthon (7621 Pécs, Tímár u. 5. szám) előtt a gépjárművek várakozni tilos KRESZ tábla hatálya alatt parkíroznak a Bercsényi Miklós és a Goldmark Károly utca kereszteződések  közötti szakaszon. Akadályozzák a mentők, betegszállítók munkáját. Megnehezítik a garázs/mélygarázs tulajdonosok és a fizetőparkolót igénybe vevők ki-be hajtását.

A Tímár és Bercsényi utcák kereszteződésénél eltávolították a megállni tilos KRESZ táblát. Ezzel a helyzet a kétirányú Tímár utcában tovább súlyosbodott. Az egyik forgalmi sávot a leparkolt autók foglalják el, ezért a kitérés csak a garázsok előtti "járda" igénybevételével lehetséges, akkor, ha ott nem áll olyan autó, ami nem is a garázstulajdonosoké.
Kérjük az illetékeseket, tartsanak helyszíni szemlét, hogy meggyőződjenek arról, hogy a helyzet tarthatatlan. Talán a fokozott rendőri jelenlét vagy a közterület-felügyelet hatékonyabb ellenőrzései segítenének.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!