Szektorlabda

2 órája

Elpártolt a szerencse a komlóiaktól

A csapat bajnoki címre is pályázó DÖKE Komló öt gombozója vett részt az országos egyéni bajnokságon, ahol az első, selejtező napon 50 fős mezőny lépett asztalhoz. Onnan azonban csak 20-an léphettek tovább az oda-visszavágós párharcra, ami a főtáblás helyekről döntött.

Kvanduk Bence

A tavalyi negyedik helyezett Major István formán kívül játszott, így nem jutott tovább. Trecskó János az egymás elleni eredményeken bukott el, mivel hárman is 13 pontot értek el csoportjában.  A 20 között ott volt már Fülöp Elemér, de a hatszoros egyéni bajnok sem érte el már a 10 fős döntőt. A fináléra így két komlói Pákai György és Szendrey Tibor maradt. Előbbinek a második, utóbbinak a 9. ob-győzelmére volt jó esélye, de most egyik sem jött össze, elhagyta a duót a szerencse. Pákai a végső győztes Debreczy elleni vereségével egészen az ötödik helyig lecsúszott, s így csapattársának sem tudott segíteni, aki a második helyen végzett. Pedig egy döntetlennel már aranyhoz segíthette volna Szendreyt, akinek nem sikerült behúznia utolsó meccsét.

Szendrey
A 2024-es egyéni on-n ezüstérmet szerzett Szendrey Tibor (balra)
Forrás: DÖKE Komló

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában