Labdarúgás

2 órája

Hatból hat: továbbra is hibátlan a Sásd

Megállíthatatlanok! A Sásd az Egerágot is legyőzte, így továbbra is hibátlan mutatóval vezeti az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Czibulka-csoportját.

Szabó Dániel

Fotó: Czímer Tamás

A Hosszúhetény sem akar nagyon lemaradni a Sásd csapatától, a második helyen álló gárda az Újpetrét győzte le 3–0-ra.

sásd, labdarúgás, vármegyei
A Sásd hibátlan mutatóval vezeti a Czibulka-csoportot
Fotó: Sásd VSK

A Csík-csoportban remeklő Szigetvár is sima sikerrel folytatta menetelését, de a Gyód és a Baksa és a Bogád-Pogány is bezsebelte a három pontot, így egyre szorosabb a csata az élmezőnyben.

A hatodik fordulót követően négyes holtverseny alakult ki a Dárdai-csoport élén. A Borjád, a Kölked, a Babarc és a Palotabozsok egyaránt 13 pontot gyűjtött – tehát itt is izgalmas versenyfutás várható a bajnoki címért. 

A három liga összesített góllövőlistáját eddig tizenkét találattal a kölkedi Batizi-Pócsi Dániel vezeti, aki ezúttal mesterhármast szerzett a Szársomlyó ellen.

Továbbra is hibátlan a Sásd

Vármegyei III. osztály, 6. forduló, Czibulka-csoport

Eredmények: Olasz–Szászvár 4–1, Sásd–Egerág 2–0, Hosszúhetény–Újpetre 3–0, Bányász–Hidas 2–3, Pécsváradi Spartacus–Mágocs (elmaradt, a vendégek nem álltak ki). 

Az élmezőny: 1. Sásd 18 pont, 2. Hosszúhetény 15, 3. Egerág 12, 4. Olasz 9 (+8-as gólkülönbség), 5. Újpetre 9 (+7), 6. Bányász TC 9 (-12). 
Ez következik: Mágocs–Olasz, Egerág–Pécsváradi Spartacus, Szászvár–Szalánta, Újpetre–Bányász TC, Hidas–Sásd.

Csík-csoport 

Eredmények: Gyód–Orfű 4–1, Bogád-Pogány SE–Kökény 4–0, Vajszló–Mozsgó 7–3, BFA Szigetvár–Pellérd 5–1, Kishárságy–Baksa 3–5. 

Az élmezőny: 1. BFA Szigetvár 16, 2. Gyód 15, 3. Baksa 12 (+8), 4. Bogád-Pogány SE 12 (+8), 5. Vajszló 10, 6. Mozsgó 7. 

Ez következik: Pellérd–Vajszló, Mozsgó–Bogád-Pogány SE, Kökény–Szabadszentkirály, Orfű–Kishárságy, Baksa–BFA Szigetvár.

Dárdai-csoport

Eredmények: Dunaszekcső–Lippó 1–1, Palotabozsok–Babarc 0–2, Kölked–Szársomlyó 4–1, Báta–Görcsönydoboka 4–0, Töttös–Borjád 0–5

Az élmezőny: 1. Borjád 13 (+18), 2. Kölked 13 (+16), 3. Babarc 13 (+14), 4. Palotabozsok 13 (+12), 5. Báta 10, 6. Dunaszekcső 9. 

Ez következik: Szársomlyó–Palotabozsok, Lippó–Kölked, Görcsönydoboka–Töttös, Babarc–Báta, Borjád–Dunaszekcső.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában