Fontos csatát nyertek meg

3 órája

A PTE-PEAC futsalosai megnyerték a rangadót

Foltot ejtettek egy makulátlan mérlegen. A PTE-PEAC százszázalékos férfifutsal-csapata legyőzte a meccs előtt szintén tökéletes Dunaújvárost az NB II. 4. fordulójában.

Kvanduk Bence

Két százszázalékos együttes, a PTE-PEAC és a Dunaújváros futott össze a Lauber Dezső Sportcsarnokban a férfi futsal NB II. Nyugati csoportjának 4. fordulójában. A tét a tabella első helye volt.

PTE-PEAC
Nagy skalpot szereztek a PTE-PEAC futsalosai
Forrás: PTE-PEAC

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, Vénosz már a negyedik percben megszerezte a vezetést. Erre azonban volt válasza nem sokkal később a vendégeknek. Még az első játékrészben aztán ismét magához ragadta az előnyt a Pécs, Nospak volt eredményes.

A fordulást követően aztán Molnár Csongor és Tóth Attila tovább növelték az egyetemisták előnyét, s ugyan a dunaújvárosiak tudtak szépíteni, arra nem maradt se idejük, se energiájuk, hogy még kettőt berámoljanak. Így tökéletes mérleggel a PEAC a bajnokság első helyén marad, s már csak az ELTE-BEAC gárdája képes tartani vele a lépést, ami a pontok számát illeti.

PTE-PEAC–Dunaújváros 4–2 (2–1)

Férfi futsal NB II., Nyugat, 4. forduló. 
PEAC: Molnár M. – Molnár Cs., Tóth A., Nospak, Vénosz. Csere: Wilkesz, Bálint G., Pápai, Karamarkovic, Nagy B., Turi, Szili, Hajnal. Edző: Élő Tibor.
Gólszerzők: Vénosz (4.), Nospak (16.), Molnár Cs. (23.), Tóth A. (36.), ill. Csányi (10.), Varga M. (38.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában