Labdarúgás

2024.09.16. 13:56

Pinezits: talán több helyzetünk is volt, mint a Kecskemétnek

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A Kozármisleny jól kezdett ugyan az NB I.-es Kecskemét ellen a labdarúgó MOL Magyar Kupában, de a vendégek tizenegyese megtörte a másodosztályú gárda lendületét, s végül 4–0-s vereségbe rohant bele, még ha megvoltak a helyzetei is az eredmény kozmetikázásához.

– Jó felfogásban, jó hozzáállással léptünk pályára – fogalmazott Pineztis Máté, a Misleny szakvezetője. – Azt sajnálom, hogy az első 15 perc után nem vezettünk, megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Egy jó első osztályú csapattal játszottunk, amely összességében megérdemelten jutott tovább, jó minőségű focit játszottak, de az eredményt túlzónak tartom. Lehet furcsa ilyet mondani egy 4–0-ás vereség után, de legalább annyi, de inkább több helyzetünk volt, mint a Kecskemétnek, jobb lett volna, ha néhány helyzetet gólra tudunk mi is váltani, úgy kicsivel jobb lett volna a szánk íze. A srácok mentek előre és abban a felfogásban fociztak, abban a stílusban, amiben gondolkodunk. Azt lehetett látni, hogy sebességben és minőségben mást képviselt a Kecskemét, mint amivel az NB II-ben találkozunk. Nem tudom elmarasztalni a csapatomat, mindenki tette a dolgát, helyzeteink, lehetőségeink, kapura lövéseink voltak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában