Labdarúgás

2024.09.02. 12:20

Kovának ajánlotta Waltner az emberhátrányban elért diadalt

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Óriási győzelmet aratott a labdarúgó NB II. 6. fordulójában a Szentlőrinc SE. Az újonc piros-feketék nem csak, hogy a közvetlenül mögöttük álló riválist, a Gyirmótot győzték le, s növelték előnyüket a tabella élén, de tették mindezt szinte az egész összecsapás során emberhátrányban játszva. Kesztyűs Mátét a nyolcadik perc végén küldte le a játékvezető.

– Abból a szempontból ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, hogy már a 9. percben kevesebben voltunk – kezdte értékelését Waltner Róbert, a Szentlőrinc vezetőedzője. – Nem látszott meg, hogy emberhátrányban voltunk. Több helyzetet is kialakítottunk, nagyon fegyelmezetten és magabiztosan védekeztünk, szép támadásokat vezettünk. Maximálisan elégedett vagyok. Mindenki kivette a részét ebből a sikerből vastagon. Ezt a győzelmet barátomnak, Kovának, azaz Kovácsevics Árpádnak, a kapusedzőnknek ajánlom, akinek lesz egy nagyon komoly műtétje!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában