Szüksége van az adrenalinra

2024.09.12. 10:57

Bánusz elárulta, mivel pörgeti fel magát a sakkolimpia csatáira (videó)

Javában zajlik már a sakkolimpia Budapesten, amelyen a mohácsi születésű Bánusz Tamás is asztalhoz ül a magyar férfi B-válogatott tagja ként.

Kvanduk Bence

Csütörtökön délután, 15 órakor ismét minden szem Budapestre szegeződik, hiszen kezdődik a sakkolimpia 2. fordulója, amely során a férfi B-válogatottunk Skóciával mérkőzik majd. A nemzeti együttes tagja a mohácsi születésű Bánusz Tamás is, aki a torna előtti bemutató videóban azt is elárulta, milyen őrültséget csinálna, ha olimpiai bajnok lenne, de azt is, hogy kivel beszél a partijait követően.

Bánusz Tamás
Bánusz Tamás siker esetén megnövesztené a haját
Forrás: MW

– Először édesanyámnak küldök üzenetet – nyilatkozta az Origónak Bánusz. – Gyerekkorom óta ez nálunk hagyomány,  vagy messengeren üzenek neki, vagy felhívom. Ha nyerek, akkor általában hívom, így tudja, ha csörög a telefon, az jó hír. Gyakorlatilag csak vele szoktam beszélni.

Emellett arról is szót ejtett, hogy rengeteg rituáléja van, s kitért arra, milyen zenével pörgeti fel magát a párharcaira.

– Általában rockot hallgatok verseny közben, az tudja a legjobban felpumpálni az adrenalint – árulta el.

A szerdai nyitónapon mindkét férfi válogatottunk győzelemmel kezdett.

A Bánusz Tamásról készített teljes videó itt megtekinthető:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában