Labdarúgás

2024.08.26. 12:52

Megsínylette a Vasas elleni meccset a Misleny edzőjének hangja

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nagyszerű meccset játszott a labdarúgó NB II. 5. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny a Vasassal. A rajongók hat gólt is láthattak, amiből hármat Kirchner jegyzett, s csatlakozott mellé a kék-fehérektől Barkóczi is.

– Ezt a mérkőzést 0–1-nél is, 1–1-nél is, 2–1-nél is, gyakorlatilag egész meccs alatt kézben tudtuk tartani, aminek azért is örülök, mert ez mutatja, lelkileg is stabil volt a csapat, nem az eredményből indult ki, hanem csinálta azokat a dolgokat, amiket kell – értékelt a találkozó után Pineztis Máté, a Kozármisleny vezetőedzője. – Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Amit családként, csapatként hétről hétre kitesznek a játékosok a pályára, az tényleg szenzációs. Nem tartom magamat egy kiabálós edzőnek, de amilyen atmoszférát teremtenek hétről-hétre a kozármislenyi szurkolók, azt az én hangom is megsínyli. Szenzációs, hogy ilyen hangulatban tudunk focizni, nagyon köszönjük a a szurkolóink támogatását!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában