Labdarúgás

2024.08.26. 12:34

A Szentlőrinc előtt ott volt a lehetőség a győzelemhez is

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Egy ponttal tért haza a Szentlőrinc SE a BVSC-től, így továbbra is veretlen, s a tabella élén áll. Érdekesség, hogy már csak ez a két együttes az, amely nem talált legyőzőre miután a Gyirmót kikapott Kazincbarcikán a labdarúgó NB II. 5. fordulójában.

– Sajnos megint a legnagyobb melegben kellett játszani, ami megnehezítette mindkét csapat dolgát – kezdte értékelését Waltner Róbert a mérkőzést követően. – Ennek ellenére egy küzdelmes, hajtós mérkőzés volt. Joggal szereztük meg a vezetést. Mezőnyben egy kicsivel az első félidőben többet birtokolta a labdát a BVSC, de ez fordult a második játékrészben. Egy nagy helyzete volt az ellenfélnek, amivel kiegyenlített. Sajnos a játékvezető hibázott, mert bedobásnak kellett volna jönnie, de szögletet ítélt. Ebből kaptuk a gólt. Mentünk a győzelemért, meg is volt a lehetőségünk, a 90. percben az ötösön csak a kapussal álltunk szemben, de fölérúgtuk a százszázalékos ziccert. Nem vagyok ennek ellenére elégedetlen, a játékosoktól azt kaptam, amit vártam.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában