Labdarúgás

2024.08.25. 19:35

A Szentlőrinc veretlen szériája a fővárosi hőségben is kitartott

Ugyan már a 13. percben vezetett a Szentlőrinc SE a labdarúgó NB II. 5. fordulójának nyitó mérkőzésén, de végül döntetlent játszott a BVSC-Zuglóval. Így továbbra is mindkét együttes veretlen az idei kiírásban.

Kvanduk Bence

20240818_Szentlőrinc - Csákvár labdarúgó NB II. mérkőzés_Pécs_LL_DN

Komoly téttel bírt a Szentlőrinc és a BVSC számára is az egymás elleni mérkőzés, hiszen a forduló előtt már csak ez a két együttes, illetve a Gyirmót volt veretlen a második vonalban. Így pedig véget is vethettek egymás jó szériájának.

Már a találkozó 13. percében megszerezte a vezetést a Lőrinc. Nagy Richárd jobb oldali szögletét követően Szekszárdi Tamás 11 méterről jobbal lőtt a léc alá.

Úgy tűnt, hogy még a szünet előtti percekben meg is tudja duplázni az előnyt a piros-fekete gárda, de Tóth-Gábor Kristóf lesen volt mielőtt elhelyezte volna a hazai kapuban a labdát.

A fordulást követően aztán a BVSC hamar egyenlített, a 49. percben Pekár szögletét Vinicius fejelte közelről Gyurján hálójába.

A folytatásban ugyan mindkét csapat sokat tett a sikerért, végül több gól nem esett, így pedig osztozkodtak a pontokon.

BVSC-ZUGLÓ–SZENTLŐRINC 1–1 (0–1)
Labdarúgó NB II., 5. forduló. Budapest, III. kerületi TVE Sporttelep, 400 néző. V.: Nagy R. (Máyer G., Dobos D.). 
BVSC: Erdélyi B. – Benkő-Bíró, Vinícius, Hesz, Király Á. – Májer G. (Kovács D., 66.), Szilágyi M. (Kocsis B., a szünetben), Hidi P. – Nwachukwu (Bacsa P., 66.), Zamostny (Batai T., 66.), Pekár L. (Nemes M., 78.). Vezetőedző: Csábi József. 
SZENTLŐRINC: Gyurján – Szekszárdi T., Szekszárdi M., Dinnyés O., Papp Cs. – Kesztyűs M., Rab (Kiss-Szemán, 89.) – Hajdú R. (Bíró D., 61.), Medgyesi M. (Bőle, 61.), Nagy R. – Tóth-Gábor (Novák Zs., 61.). Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Vinicius (49.), ill. Szekszárdi T. (13.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában