Labdarúgás

2024.07.29. 11:26

Kíméletlen: tíz gólt rúgott a baranyai együttes a PMFC következő ellenfelének

Móga Richárd

Forrás: Siklós

A legtöbb labdarúgócsapat gőzerővel készül a 2024/25-ös AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság nyitányára. Csak néhányat megemlítve, a Komló a hétvégén egy minitornán szerepelt a Várkői Stadionban, ahol megmérkőzhetett a házigazda PEAC, a Győr-Moson-Sopron vármegyei Börcs, valamint a tavalyi szezonban még harmadosztályban vitézkedő Mohács együttesével. Turi Zsolt legénysége harmadikként végzett.

A címvédő Villány hazai környezetben tesztelhetett, méghozzá a PMFC U19-es csapata ellen. Izgalmakból nem volt hiány, de ezúttal a rutin győzött (5–2). 

Mindeközben a Bíró Ferenc által irányított Siklós kiütéses győzelmet aratott a Tolna vármegye I. osztályú pontvadászat elmúlt idényének bronzérmese, a Kakasd ellen. A találkozót Véménden rendezték, ahol a baranyai gárda gyakorlatilag az összes helyzetét gólra váltotta. Az már csak hab a tortán, hogy három találatot a Siklós saját nevelésű játékosa, Kalányos Sándor, szintén hármat pedig az új igazolás, Kelemen Ferenc szerzett (10–1).

Érdekesség, hogy a Kakasd legközelebb már tétmeccsen bizonyíthat, méghozzá a Magyar Kupa keretein belül, a harmadosztályban vitézkedő PMFC labdarúgócsapata ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában