Labdarúgás

2024.07.28. 21:06

Az utolsó pillanatban tartott otthon egy pontot a Misleny (galéria)

Már-már mindenki azt hitte, hogy ezen az estén Kozármislenyben nem fog gólt látni, amikor jött kettő is. Az NB II. első fordulójában így a HR-Rent Kozármislenynek osztoznia kellett a pontokon az újonc Békéscsabával. Kirchner egalizált a ráadásban.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Kemény csatát hozott az NB II. első fordulója Kozármislenyben, a Békéscsaba mindent bevetett a kék-fehérek ellen a siker érdekében. Kozicsék sokszor látványos rövidpasszos játékkal törték át a viharsarkiak sorait, igazán veszélyes helyzetet azonban nem tudtak kialakítani. A lilák eközben magas letámadásukkal tudtak zavart okozni a hazaiak védelmében, de kísérleteik pontatlanok voltak.

Ahogy a percek peregtek, már-már azt hihette a közönség, hogy gól nélkül ér majd véget a találkozó. A 87. percben viszont jött a hideg zuhany a hazaiak számára. Egy szögletet követő jobbról érkező beadást a hosszú kapufánál álló Pintér Norbert sodorta át a gólvonalon, pedig Lékai is odaért, s ráfeküdt a labdára. A partjelzőnek az esetnél emelkedett a zászlaja, de Bana Gergely felülbírálta asszisztensét, s megadta a vendégek vezető találatát.

A kései gól azonban nem törte meg a Kozármislenyt, s Horváth Péterék töretlenül támadtak. A ráadásban Kócs-Washburn harcolt ki egy szabadrúgást szinte a tizenhatos jobb sarkán, amit Kirchner középmagasan a hosszúba lőtt, ezzel otthon tartva egy pontot.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 1–1 (0–0)
Labdarúg NB II., 1. forduló. Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 650 néző. Vezette: Bana Gergely (Kovács Gábor, Sinkovicz Dániel)
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter (Beke, 88.), Vajda R., Horváth D., Turi – Nagy E., Kozics – Pesti (Kócs-Washburn, a szünetben), Major S. (Horváth P., 67.), Kirchner – Daru (Barkóczi, 80.). Vezetőedző: Pinezits Máté
BÉKÉSCSABA: Póser – Kuzma, Kovács G. (Hodonicki, 88.), Csató – Kővári R. (Maronyai, 75.), Szabó B., Tóth M., Mikló – Kóródi (Pintér N., 67.) – Zádori (Vólent, 75.), Czékus (Sármány, 67.). Vezetőedző: Csató Sándor
Gólszerzők: Kirchner (90+4.), ill. Pintér N. (87.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában