Lábtenisz

2024.06.06. 12:11

Jótékony céllal lépnek pályára a klubikonok

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Idén is jótékonysági lábtenisztornát tart a PSN Zrt., amely a szombati megmérettetés bevételeivel Supák Gergő gyógykezelését szeretné támogatni. Gergőnél 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak a fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családjának.

A Gulyás István Városi Tenisz Centrum (PVTC) pályáira szervezett tornán tíz csapat méri majd össze tudását. A PMFC Öregfiúk, a PMFC szurkolók, a PVSK, a HR-Rent Kozármisleny Öregfiúk, a Komlói Bányász SK, a Paksi FC, a Bajai Lábtenisz Club, a PEAC Öregfiúk, az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága Játékvezetők, valamint a PSN Zrt. háromfős gárdája csap össze.

A szombati torna megnyitója 9 órakor lesz, s rögtön utána jönnek a csoportmérkőzések, majd a helyosztók. Az esemény végén tombolasorsolás is lesz.

A felajánlásokat a torna ideje alatt kihelyezett gyűjtőládában, illetve az alábbi bankszámlaszámra várják: Erste Bank: 119-91-119-80634623 Supákné Gazdag Mónika. Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában