Labdarúgás

2024.05.05. 09:20

A PMFC az életéért, ellenfele a feljutásért küzd, de besegíthet a Misleny is

Újra a pályán! Szívességet tehet a PMFC-nek a HR-Rent Kozármisleny a labdarúgó NB II. 31. fordulójában, hiszen a piros-feketék egyik riválisát, a BVSC-Zuglót foszthatja meg a pontoktól. Eközben a Pécsre egy jóval nagyobb kihívás vár a Győrnél. Mindkét meccs vasárnap 17.00-kor kezdődik.

Kvanduk Bence

Megmutatta a HR-Rent Kozármisleny Gyirmóton ismét, hogy mekkora erő lakozik az együttesben, s most ezen az úton folytatná Aczél Zoltán együttese a szereplését. 

HR-Rent Kozármisleny
Utolérheti még a HR-Rent Kozármisleny az előtte állókat
Fotó: Laufer László

Ezúttal az egyik kiesés elől menekülő együttes látogat a kék-fehérekhez, a BVSC-Zugló, amelynek minden egyes pont az életet jelentheti, éppen ezért veszélyes még egy olyan gárdára is, mint a Misleny. Ráadásul ott vannak a minden hájjal megkent veteránok, mint Hidi, Ihrig-Farkas, Mitrovic, Poór, Vinicius, akik korábban az élvonalban is komoly szerephez jutottak. Ettől függetlenül a tabellán elfoglalt helyezés, az elmúlt fordulók eredményei, és az őszi egymás elleni meccs is azt mondatja, Kirchnerék a favoritok. A mislenyi siker viszont nem csak egy települést tehetne boldoggá ezúttal, hanem Pécset is, hiszen megteremtené a lehetőséget a PMFC-nek, hogy kilépjen a kieső zónából.

A HR-Rent Kozármisleny a nehéz helyzetben lévő PMFC-t is kisegítheti

A Pécs az előzőekből következően is minden találkozón az életbennmaradásért száll csatába, ugyanakkor ezen a hétvégén nem túl jó esélyekkel. A még mindig a feljutásért harcoló Győr otthonába látogat Mátyus János együttese, amely múlt hétvégén nem bírt a Szombathellyel, legutóbi idegenbeli meccsén pedig nagyon simán kikapott a Honvédtól. Az ETO ráadásul biztosan fel lesz tüzelve a Mosonmagyaróvár kiütése után, míg a pécsiek vállán egyre csak nő a teher.

A vasárnapi program: HR-Rent Kozármisleny–BVSC-Zugló, Győr–PMFC, Siófok–Csákvár, Nyíregyháza–Gyirmót, Tiszakécske–Ajka, Szombathely–Kazincbarcika, Soroksár–Mosonmagyaróvár, Budafok–Szeged (mind 17.00).

A Bp. Honvéd–Vasas-találkozót hétfő 20.00-kor játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában