Kézilabda

2024.03.15. 20:00

Dobogós érkezik a pécsi lányokhoz

Kvanduk Bence

Fotó: Shutterstock

Bravúrral szerzett pontot az Orosháza ellen legutóbb a PTE-PEAC-SIPO női kézilabdacsapata az NB I. B.-ben, ugyanakkor a két pont begyűjtése is benne lehetett volna a pakliban, ha a hajrában nem fogy el teljesen a puskapor a pécsi lányoknál. Így talán míg az egyik szemük a boldogságtól csillogott, a másikban megjelent egy könnycsepp. A következő találkozójuk ráadásul még nehezebb lesz. A második helyezett Esztergomi Vitézek vennék be a pécsi erődöt szombaton 16 órás kezdéssel. Kovács Lilláéknak a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok kapuja elé kell falat felhúzniuk.

Jól mutatja a feladat nagyságát, hogy az esztergomiakat eddig mindössze háromszor kényszerítették térdre, kétszer a veretlen listavezető Szombathely. A pécsi lányok október elején öttel kaptak ki tőlük, az első féldő közepétől rohantak az eredmény után. Ebből is látszik, nem feltétlenül ez a meccs lesz az, amelyen a végső cél eléréséért nagy lépést lehet tenni, ugyanakkor a riválisok elleni csatákra le lehet vonni majd a tanulságokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában