Labdarúgás

2024.01.10. 16:00

A női csapat és az utánpótlás is újra munkába állt a PMFC-nél

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi Jószef/PMFC

Nagyjából egy héttel azt követően, hogy a PMFC NB II.-es férfilabdarúgó-csapat elkezdte a téli munkát az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban, a női együttes is munkába állt, hogy a másodosztályt hasonlóan folytathassa, mint ahogyan azt ősszel lezárta.

– Az előző félév során zömében sajátnevelésű játékosaink alkotta keretünk bizonyította rátermettségét, s a női szakágnál zajló képzésnek hála biztosítottnak látszik a játékosok felfelé áramoltatása. Ennek köszönhetően csatlakozott 15 esztendős tehetségünk, Turi Bori, valamint hosszú sérüléséből felépülve visszatért Balogh Réka is – jelentette ki Bolboaca Augustin vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

A pécsi lányok 11 mérkőzést játszottak az NB II. kiírásában eddig, s újoncként teljesítették azt a bravúrt, hogy ez idő alatt veretlenek maradtak. Sőt, egyedül az első meccsen vesztettek pontot, a Csepellel ikszeltek, azt követően viszont zsinórban tíz győzelmet arattak. Így egy ponttal vezetik a tabellát a Pápa ellen, amely egyedül ellenük kapitulált, 3–0-ra nyerték a rangadót Égi Barbaráék.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában