Szektorlabda

2023.10.27. 15:15

Címvédésre készülnek a komlói gombozók

Kvanduk Bence

Szendrey szorongatja az ellenfeleket

Forrás: DÖKE Komló

Remek helyzetben várja az utolsó fordulót a DÖKE Komló szektorlabdacsapata, hiszen egyfelől tizenegypontos előnyben van a címvédő, másfelől hazai pályán kell kivívnia az újabb sikert. Az NB I. 4. fordulóját ezen a hétvégén rendezik, szombaton 10 órától egészen 18 óráig gomboznak majd az ország legjobbjai a Közösségek Házában.

A komlói gárda természetesen nagyon motiváltan várja, hogy a tavaly bajnoki sikert követően ismét elhódítsa az ország legjobbjának járó címet. Ráadásul a legerősebb összeállításban tud asztal mögé lépni a Komló, azaz Fülöp Elemér, Szendrey Tibor, Pákai György, Trecskó János és Major István igyekszik kiharcolni a 8. magyar bajnoki címet.

A dobogósok a 4. forduló előtt: 1. DÖKE Komló 57 pont, 2. Testvériség I. 46, 3. Vasi GE 44.

Másnap is hódolhatnak szenvedélyüknek a játékosok, hiszen vasárnap 9.30-tól egészen 17 óráig egyéniben is megmérettethetik magukat a Takács Zoltán Memorialon folytatva a hagyományt, amivel fiatalon elhunyt csapattársukra emlékeznek a komlóiak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában