Labdarúgás

2023.07.07. 18:10

Péter József együttese idegenben kezdi a felkészülést, a PEAC pedig Szentlőrincen folytatja

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A nyári felkészülési időszak első próbázására készülhet a 2022/23-as AutóCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmese, a Mohács labdarúgócsapata. A megye egyes bajnok az osztályozót is sikerrel vette a Dunaharaszti MTK ellen, így már gőzerővel készül a harmadosztályra.

Azóta vezetőedzőt váltott az együttes, játékosmozgásból sem volt hiány, szombaton 11 órától pedig már a Paks második számú csapata otthonában meg lehet nézni, hogy jelenleg hol tart a mohácsi brigád. A folytatásban majd a Vasas II., a Dunaföldvár, valamint a Nagybajom ellen is lehet tesztelni.

A két másik NB III.-as baranyai alakulat egymás ellen lép majd pályára a hétvégén, szombaton a szentlőrinci stadionban 10.30-tól. A másodosztályból kieső Szentlőrinc első felkészülési találkozóján négygólos döntetlent játszott a Kaposvár ellen, de biztató jelekből nem volt hiány. Gondolhatunk itt a próbajátékon lévő Ulrich Dánielre, aki gólt szerzett, valamint néhány fiatalra, akik megállták a helyüket.

A PTE-PEAC labdarúgócsapatának háza táján is zajlik az élet, ráadásul első edzőmeccsét is letudta már Lőrinc Antal legénysége. Minden gond nélkül nyert a pécsi együttes a Szekszárd ellen hazai terepen (2–0), de biztosak lehetünk benne, hogy a hétvégi rivális nem adja majd olyan könnyen magát. A Szentlőrinc SE Sporttelepen szombaton már 9.30-kor nyitják a kapukat, a belépés pedig minden szurkoló számára ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában