Dél-Korea

2 órája

Nagy hírnévre tett szert egy kis ország kultúrája

A Pécsi Tudományegyetem International Seasons – Nemzetközi Évad – programsorozat keretében még két esemény várja az érdeklődő közönséget októberben.

Czeczon Enikő

Október 24-én az L1 zenekar lép fel a Nappaliban este 9 órakor. A pécsi együttes alapvetően rockzenét játszik, amit más zenei stílusokból merített ötletekkel színesítenek, ami így sajátos hangzást teremt.

A második program még a hónapban A koreai hullám – országimázs a kpop mögött címet kapta. Az előadásnak a Művészetek és Irodalom Háza ad otthont október 31-én délután 6 órai kezdéssel. A koreai hullámnak, amit sokan csak hallyunak neveznek, folyamatosan növekvő rajongótábora van.

Az eseményen Fajkuszné Kovács Ramóna, az ELTE BTK Koreai Tanszék oktatója fog többek között arról mesélni, hogy mi lehet annak hátterében, hogy egy viszonylag kis ország – Dél-Korea – kulturális tartalmai nagy hírnévre tettek szert. 

Mindkét októberi program látogatása ingyenes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában