Gazdag programok

2024.09.06. 15:30

Két helyen is várja az olvasókat az újra nyitó Retrovárium

Czeczon Enikő

Fotó: Kovacs Liliana

Beköszöntött az ősz első hónapja, így szeptember 7-én ismét megnyitja kapuit a Retrovárium a Király utca 9. udvarában, sőt, Olvasóligettel részt vesznek a IV. Nemzetiségi Hagyományőrző Fesztiválon. 

Az elmúlt napokban gőzerővel folyt a feltöltése a Retro Könyvvásár állományának, így délután 1 és 6 óra között a helyszínen friss kínálat várja a kilátogatókat, és az elmaradhatatlan retro muzsika sem hiányozhat a háttérből. Mindemellett az Olvasóliget kínálatát is kiválogatták, és délután 2 órától a Széchenyi téren is várják az érdeklődőket, ahol a Nemzetiségi Hagyományőrző Fesztivál különböző programjait is élvezhetik.

Délután 1 és este 7 óra között többek között fellép a színpadon az Anatolí Táncegyüttes, a Bánát Néptáncegyüttes, a Jantra Bolgár Néptáncegyüttes, a Nur Együttes, a Gyulai Nicoale Bălcescu Gimnázium néptánccsoportja, a Pécsi Sopianae Ifjúsági Fúvószenekar és a Tanac Kulturális Egyesület is. Kísérő programként lesz ételkóstoló, kerámia foglalkozás, totók, kvízek az Europe Direct Baranya jóvoltából, ebru festés és még sorolhatnánk.  

A rendezvényt pedig egy este fél 8-tól 10 óráig tartó utcabállal zárják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában