Beetlejuice Beetlejuice

2024.09.08. 10:43

Harminchat év után visszatért a gonoszkodásra mindig kész, szédült démon

Tim Burton 1988-as Beetlejuice - Kísértethistória című filmje 2024-ben megkapta folytatását, ami a Beetlejuice Beetlejuice címet viseli. Szeptember 8-án a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíti az alkotást.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: CravenA

Az első részben megismert családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házba. Hosszú idő telt el, de Lydia sosem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice emlékétől. Ez az oka, hogy a nő pánikba esik, amikor kamaszlánya rátalál a padláson egy titokzatos makettre, amely a kisvárost ábrázolja. Ez azonban nemcsak egy egyszerű makett, hanem egy átjáró a túlvilágra. Ezt pedig a lánynak sikerül is megnyitnia, és hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek. Ennek tetejében pedig Beetlejuice is megjelenik és a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon bebizonyítja, hogy nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni. 

Az Uránia Mozi a filmet háromszor 16:15; 18:15; 20:15 , míg a Cinema City ötször 11:20; 13:30; 15:45; 18:00; 20:15 vetíti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában