Kóbor Léna játssza a főszerepet

13 órája

Nem álom, Pécsre jön a Gyöngyhajú lány és Omega-slágerek csendülnek fel (VIDEÓ)

A modern színpadi kivitelezés kapcsolódik örökbecsű slágerekkel az október 11-i előadás során a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Pécsen is bemutatják ugyanis a „Gyöngyhajú lány balladája" című Omega-musicalt.

Mohay Réka

Az ExperiDance csapatával létrehozott musical egy balatoni nyár és egy fiatal lány első szerelmének kerettörténetébe ágyazva idézi meg az Omega legnagyobb slágereit. Olyan dallamok csendülnek fel a produkcióban, mint a Trombitás Frédi, a Petróleumlámpa, a Régi csibészek, s természetesen a Gyöngyhajú lány.

A Gyöngyhajú lány című Omega-musical Pécsre érkezik
A Gyöngyhajú lány című Omega-musical Pécsre érkezik
Fotó: Máté Krisztián


Az előadás kapcsán szeptember 26-án sajtótájékoztatóra került sor a Lauber Dezső Sportcsarnok tárgyalójában. Itt megszólalt többek között Kóbor Léna, a musical főszereplője, Kóbor János tizenhét esztendős lánya is, aki másfél évvel ezelőtt került a produkcióba

– Az Omega-dalokon nőttem fel, az összeset kívülről fújom, így egyáltalán nem voltak idegenek számomra – fogalmazott Kóbor Léna.

Hálás vagyok, hogy a darab részese lehetek, ugyanis ez volt az első nagyszínpadi előadásom, és boldogsággal tölt el, hogy apukám dalait énekelhetem

 – tette hozzá.

– Úgy gondolom, fantasztikus kerettörténetbe kerültek a dalok. Sánta László játssza a férfi főszerepet, akivel a való életben is megtaláltuk a közös hangot, azt gondolom, ez a színpadon is meglátszik. A darab szerintem minden korosztálynak, a fiataloknak és az időseknek egyaránt kínál egy kis boldogságot – állapította meg a fiatal énekesnő.

Kóbor Léna azt is hozzátette, bár édesapja részéről egyáltalán nem volt elvárás, hogy kövesse őt a pályán, úgy érzi, örülne neki, hogy ő is a musical részese lett. Mint elmondta, a jövőben szeretné magát további énekes, táncos és színészi feladatokban is kipróbálni.

 

Pozsgai Zsolt adott keretet a Gyöngyhajú lány balladájának

A Gyöngyhajú lány balladájának írója és rendezője a pécsi származású Pozsgai Zsolt, aki a sajtótájékoztatón kiemelte, öröm számára, hogy végre szülővárosának közönsége is láthatja a legendás slágereket felvonultató Omega-musicalt. Azt is hozzátette, bár a produkciót először 2016-ban mutatták be, azóta folyamatosan dolgoztak azon, hogy minél színvonalasabb és modernebb színpadi összhatást kínáljanak a nézőknek.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában