Tárlat a Pince Galériában

2024.09.09. 10:30

A művészetterápiás csoport alkotásait állítják ki Pécsen

Kiállítás nyílik szeptember 9-én a Civil Közösségek Háza Pince Galériájában délután 5 órakor. A tárlaton az üres vászon csoport festményeit csodálhatják meg az érdeklődők.

Czeczon Enikő

A Mese-Tér-Kép csapata és Szalóki Réka art coach, művészetterapeuta áprilisban indították el az Üres Vászon Élményfestő Műhelyt, ahová olyanok jelentkezését várták, akiknek nem volt képzőművészeti előképzettsége, de szerettek volna megtanulni szabadon alkotni a saját ötleteik, személyiségük szerint. Ez a foglalkozás azonban nem festőgyakorlat, hanem terápia, azaz nem azzal a céllal jött létre, hogy egyre szebben fessenek a résztvevők, hanem magán az alkotás folyamatán van a hangsúly.  

Most a több hónapos műhely alatt készült festmények tekinthetők meg a tárlaton, amelynek a kiállítói Happ Zsuzsa, Matuz-Budai Tímea, Jüngling Adél, Zalavári Veronika, Hajdu-Tóth Kata Viktória és Balogh Edina. 

A szeptember 16-ig megtekinthető tárlatot dr. Kanizsai Melinda zeneterapeuta nyitja meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában