3-4 órás túra

2024.08.09. 10:00

A zsűri által kiválasztott legszebb fotó lesz a 2025-ös Meteo Mecsek naptár borítóképe

Újabb túrát szervez a Meteo Mecsek, amelynek dátuma augusztus 10-e. Délelőtt 9 órakor indul a kirándulás, és fontos, hogy mindenkinél legyen olyan eszköz, amivel tud fotózni.

Czeczon Enikő

Forrás: Meteo Mecsek facebook oldala

A túra keretében a résztvevők bejárhatják Pécset, és gyönyörű fotókat készíthetnek a város jellegzetes épületeiről, vagy éppen a tájról. A kirándulás folyamán készült fényképekből mindenki kiválaszthatja a legszebbet, és elküldheti a meteorológiai csapatnak, hiszen a 2025-ös Meteo Mecsek-naptárnak a borítóképe lesz a zsűri által kiválasztott legszebb fotó.  

Az esemény gyülekezőhelye a Széchényi téren a lovas szobor, érkezni pedig 8 óra 50 perc és 9 óra között van lehetőség.

A túra során a következő helyeket járják be: Széchényi tér, Székesegyház, Barbakán, Aradi Vértanúk útja, Alagút, Ágoston téri templom, Vincze utca, Tettye romok, Havihegyi kilátó, Ágoston tér, Színház-tér.

A túra nagyjából 3-4 órát vesz igénybe, hiszen több megálló is lesz, a Tettyén pedig piknikeznek is egyet a romoknál a kirándulók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában