Koncertajánló

2024.07.10. 11:00

Filmzenék csendülnek fel a sportcsarnokban

Czeczon Enikő

Már most írjuk be a naptárba: ismert filmzenék csendülnek fel a Lauber Dezső Sportcsarnokban, november 9-én, este 7 órai kezdéssel. Egy hamisítatlan filmzene-koncertnek ad otthont az épület, ahol a Danube Classics Szimfonikus Zenekar előadásában, Horváth Gábor vezényletével hangzanak el a legnagyobb hollywoodi filmekből ismert dallamok.

A műsoron a következő alkotások szerepelnek: M. Arnold-Mortimer: Híd a Kwai folyón, Danny Elfman-John Wasson: Pókember, Horner: Titanic-szvit, Alan Menken-Ted Parton: A szépség és a szörnyeteg, Alan Menken-Mortimer: Aladdin, Nino Rota-John Glenesk Mortimer: Keresztapa, Schifrin-Custer: Mission impossible, Horner-Mortimer: Zorro álarca, John Williams: Harry Potter – Dobby the House Elf; Schindler listája – Téma és ET – Flying Theme, valamint Hans Zimmer-J. Wasson: Gladiátor és A Karib tenger kalózai – Holtak kincse-szvit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában