Színes programok

2024.07.31. 10:33

Az Analóg Balaton és a Kiscsillag is fellép az Ördögkatlan második napján

Második napját kezdi meg az Ördögkatlan Fesztivál. A térség összeművészeti fesztiválja számtalan programot ígér július 31-ére is, amelyek közül a teljesség igénye nélkül válogattunk.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Az Ördögkatlan Fesztivál nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyermekeknek is szervez programokat. Az egyik ilyen esemény a Mandulafa címet viseli, ami egy mesefoglalkozás és alkotóműhely a Pécsi Mandulafa Waldorffal a beremendi Folkligeten (lovaspálya) délelőtt 9 órakor. Szintén ez a baranyai település ad otthont A mesemondás és játék a tündérek, madarak, manók és egyéb csodás lények birodalmában című eseménynek, aminek pontos helyszínre a Magyar Zene Háza Színpad. 

Délelőtt 10 órától a nagyharsányi Narancsligetben lesznek kiállítva a Drakula halála című 2024-es némafilm forgatása során készült werkfotók, természetesen cianotíp technikával.  

Mindezek mellett zenés eseményekből sem lesz hiány. Délután 3 órakor a Vylyan teraszon Kollár-Klemencz László Vad című regényéből készült zenés irodalmi esten vehetnek részt a fesztiválozók.  

A beremendi DDC Kovácsműhelyben délután 5 órakor Boebeck lép a színpadra, akinek első dala 2021-ben jelent meg ‘i am not’ címmel. Az énekesnő és csapata nemcsak a legjelentősebb magyar fesztiválokon, hanem több külföldi klubban is játszhatott már, beleértve a WAVES Vienna, a Liverpool SoundCity és a MENT Ljubljana showcase fesztiválokat. 

Az esti órákban pedig fellép az Analóg Balaton (21:00) és a Kiscsillag (23:00) is a nagyharsányi focipályán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában