Nyári program

2024.06.21. 16:20

Villányi borokkal indulnak a Diófás téri Fröccs Mozi alkalmak

A nyár beköszöntével elkezdődnek a Fröccs Mozi alkalmak Villányban, szombat esténként.

Mohay Réka

Fotó: Batori Peter

Az elmúlt években már sikert arató, hangulatos nyári programra a Diófás téren kerül sor, sötétedés után. Első alkalommal június 22-én, szombaton este 21 órától várnak a szervezők minden érdeklődőt. A helyi borászok limonádéval és minőségi villányi borokkal, a szervezők pattogatott kukoricával készülnek a résztvevők számára.

A filmeket babzsákfotelekből, plédekkel bekuckózva nézhetik a térre érkezők, első alkalommal, 22-én az Igen nap című családi vígjátékot vetítik Jenna Ortega, Jennifer Garner, Édgar Ramírez és Julian Lerner főszereplésével. Ezt követően, 29-én az Encanto animációs vígjáték, július 6-án az Énekelj 2. animációs film, 20-án a Családi cserebere, 27-én pedig a Trollok című családi mozi lesz látható 21 órától.

Augusztusban a korábbi sötétedés okán már 20.30-kor kezdődnek a vetítések, először 3-án a Croodék, majd 24-én a Beethoven, 31-én az Így neveld a sárkányodat lesz látható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában