Templom tér

2023.12.22. 18:50

A főtéren gyűlt össze a település apraja-nagyja

Mohay Réka

A harmadik adventi hétvégén közösségi összejövetelt tartottak Királyegyházán. A település központjában lévő Templom téren többféle programelemmel várták a lakosságot december 17-én. Adventi vásár során válogathattak különböző portékák, kézműves termékek között. A rendezvényen felléptek a királyegyházai általános iskolások is, akik karácsonyi műsort adtak. A legkisebbek számára a Holló együttes szolgált további szórakoztató produkcióval, a felnőttek pedig a Megarox karácsonyi koncertjén kapcsolódhattak ki a templom előtti téren. A vasárnap délutáni programot sétáló óriásbábok felvonulása zárta: eljött Olaf, a hóember, illetve egy vidám rénszarvas is. 
Az adventi összejövetel során a harapnivalóról is gondoskodtak a szervezők, kürtőskalácsot és virslit kínáltak a látogatóknak. A rendezvény során a királyegyházai lakosokat meg is vendégelték egy pár virslivel, a kalácsokat kedvezményesen szerezhették be a helyiek. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában