Jön Marc Pircher is

2023.10.18. 21:00

Év végén újra lesz Pécsi Sváb Fesztivál

Rajnai-Zsíros Krisztina

December 28-án, a Winterfest of Pécs égisze alatt, a Szederkényi Német Önkormányzat idén is megszervezi a Pécsi Sváb Fesztivált az Expo Centerben. 
A programra sikerült elhívni Marc Pirchert, az osztrák népzene egyik legnagyobb sztárját, aki már többszörös „Grand Prix der Volksmusik” és „Amadeus Award” győztes. Az előadó elképesztő hangulatot teremt, és jól ismert slágereit, mint a „Schatzi schenk mir ein Foto”, vagy a „Sieben Sünden”-t is elhozza a közönségnek. Természetesen fellép a népszerű, és már visszatérőnek számító Junge Paldauer zenekar is, akik a tőlük megszokott szuper, hajnalig tartó élőzenés bulit biztosítják.

Ezen túlmenően itt lesznek még a hazai német nemzetiség legkiválóbb csapatai, többek között a Fünfkir­chen-Leőwey Tanzgruppe, a Fekeder Musikanten, a Wemender Männerchor, és itt debütál a mohácsi Donau Krainer is. A rendezvénnyel és a jegyvásárlással kapcsolatos friss információkért a Pécsi Sváb Fesztivál facebook oldalt követhetik az érdeklődők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában