Bama.hu videó

2024.08.01. 11:58

Több hektáron ég a tarló Kővágószőlős és Kővágótöttös között (videó)

A tűzoltók a 6605-ös útnál oltják a lángokat.

Czeczon Enikő

Több hektáron ég a tarló Kővágószőlős és Kővágótöttös között , a 6605-ös út közelében. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a pécsi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

 

Frissítés:

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője úgy tájékoztatott minket, hogy a Kővágószőlős és Kővágótöttös közötti tűzesethez a legmagasabb fokozatban rendelték ki a tűzoltókat. Az egységek valamennyi oldalon ellenőrzésük alatt tartják a tüzet. Az oltás még zajlik.

 

Körülhatárolták a tüzet Kővágószőlős és Kővágótöttös között
A tűzoltók körülhatárolták a lángokat Kővágószőlős és Kővágótöttös között, ahol mintegy ötven hektáron tarló égett. Az oltásban a pécsi hivatásos, szentlőrinci és palkonyai önkéntes tűzoltók vesznek részt. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A munkálatokat a pécsi, valamint a szigetvári vízszállító is segíti.

 

 

 

Frissítés (14:48)

Eloltották a lángokat Kővágószőlős és Kővágótöttös között, ahol mintegy ötven hektáron tarló égett. A tüzet a pécsi hivatásos, szentlőrinci és palkonyai önkéntes tűzoltók fékezték meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában