Olvasónk jelezte

2023.09.14. 15:52

Újabb baleset Mánfa közelében: feje tetejére állt egy autó csütörtök délután

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt csütörtök délután a 66-os úton, Mánfa közelében. Elmondása szerint egy autó a feje tetejére állt.

Czeczon Enikő

Forrás: Jusztinger János hivatalos Facebook oldala

„A 13-as kilométernél Mánfa külterületén egy személygépkocsi felborult. A járművet a komlói hivatásos tűzoltók áramtalanítják, és a társhatóságok is dolgoznak a helyszínen. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták” – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya-Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük a cikket.

A mai napon beszámoltunk arról, hogy szerda délután megtörtént az első rollerbaleset is Pécsen, amelyben egy kilenc éves kislányt ütöttek el a pécsi Nevelési Központ előtt. A kislány szájából ömlött a vér, és a foga is letörött.

Úgy tudjuk, hogy a gázoló fiút és a barátját a rendőrök kihallgatták.

Frissítés 

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Mánfa közelében történt délutáni baleset során egy személygépkocsi érintett, ami letért az útról és felborult.  

Tudomásunk szerint a járműben négyen tartózkodtak, és mindannyian könnyebben sérültek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában