Nevezz!

2024.03.27. 11:49

Szuper lehetőség a szépség kibontakoztatására: A 2024-es Tündérszépek szépségverseny

Az idei év egyik legizgalmasabb eseménye elstartolt: a 2024-es Tündérszépek szépségverseny! A jelentkezési időszak még tart, és a fotózási folyamatok is teljes gőzzel zajlanak. A lányok, akik részt vesznek ezen a kihíváson, örömmel töltik az időt a kamera előtt, miközben felfedezik és kibontakoztatják saját stílusukat.

Borsos Zsanett

Az ilyen versenyek nemcsak egy lehetőséget kínálnak a résztvevőknek arra, hogy megmutassák magukat a nagyközönség előtt, hanem egyúttal egy izgalmas kaland is, ahol felfedezhetik önmagukat és határaikat. A versenyre való felkészülés izgalma és feszültsége kihívást jelent minden résztvevő számára, ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy új dolgokat tanuljanak magukról és a környezetükről.

 

Félsz a kamerától? Elsőre mindenki. De itt az ideje, hogy rutint szerezz, és hidd el, nem fogod megbánni!

- A mai világban nem kihívás szépnek lenni egy képen, hiszen ott vannak a filterek 

- kezdte egyik versenyzőnk.

 - De egészen más szemben állni egy csapattal, megvilágítva a fehér vászon előtt. Elsőre ijesztő, de sokat segít a stáb, és ha rákapsz az ízére, abba sem akarod hagyni!

A fotózásokon való részvétel nem csupán arról szól, hogy a lányok a kamera előtt állva mosolyogjanak. Profi sminkesek és fodrászok gondoskodnak arról, hogy mindenki a legjobb formáját mutathassa meg, és eközben jól érezze magát. Ezek a szakemberek nem csupán a külsőt emelik ki, hanem segítenek a lányoknak abban is, hogy magabiztosak legyenek és kényelmesen érezzék magukat a bőrükben. A fotózás helyszínéül szolgáló Stúdió Inside egy inspiráló és nagyon otthonos környezet, így minden adott egy igazán profi portfólió elkészítéséhez.

 

A fotózási folyamat eleinte lehet, hogy kissé ijesztőnek tűnik a fehér vászon és a vakító fények között, ám ahogy az idő telik, a lányok egyre jobban belemerülnek a hangulatba. Megtalálják a legjobb pózokat, amelyek leginkább kifejezik személyiségüket és egyediségüket. A jó hangulat, a nevetés és a kreatív folyamat mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a fotózási nap valódi élmény legyen számukra.

 

Összességében a Tündérszépek szépségverseny nem csupán egy verseny, hanem egy olyan tapasztalat, amely lehetőséget kínál a résztvevőknek arra, hogy felfedezzék saját szépségüket és egyediségüket. A fotózási folyamatok során pedig nemcsak a külsőt emelik ki, hanem segítenek abban is, hogy a lányok magabiztosan lépjenek előre az élet minden területén.

 

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal ingyenesen el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Baranya vármegye szépségei Tolna, valamint Somogy megye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában