Tombolát is húznak

2023.09.29. 15:00

Szombaton tartják a harkányi Herbstfestet

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tsuguliev

Szeptember 30-án, szombaton rendezi meg a Harkányi Német Nemzetiségi Önkormányzat a hagyományos programját a Herbstfestet. 17 órától a Jézus Szíve Katolikus Templomban szentmisére várják a közösség tagjait, itt a Singvögel Kórus közreműködik. Ezután 18 órától a Kiss József Művelődési Házban folytatódik a program. A köszöntőket követően a Harkányi Óvoda és a Kitaibel Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adnak műsort. A Sombereki Német Hagyományőrző Egyesület Ifjúsági Tánccsoportja és a Sombereki Pacsirták dalkör, valamint a Branauer Musikanten zenekar is fellép még a 19.30-kor kezdődő vacsora előtt. 20 órától a báli zenével a Platin zenekar szórakoztat és lesz tombolasorsolás is.

A Harkányi Német Nemzetiségi Önkormányzat évente több nyilvános rendezvényt is szervez. Ekkor a német nyelvterületről Harkányba látogató turistákkal is lehetőségük nyílik a kapcsolatok ápolására. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában