Bama.hu podcast

2024.08.03. 21:20

A rendezvényszervezés egy életforma: Marsalkó Richárd volt vendégünk

Pécs ikonikus arcai közé tartoznak a Marsalkó család tajai is. Az idősebb generáció fotóművészként ismert, és a következő önkormányzati ciklusban képviselőként is tevékenykedni fog a városért. A fiatalabb generáció tagjai közül Marsalkó Dávid neve szinte mindenki számára ismerős: ő a Halott Pénz frontembere, akinek dalai milliókat érintenek meg.

De nem csak Dávid az, akire érdemes odafigyelni. Testvére, Marsalkó Richárd is jól ismert Pécsett. Richárd rendezvényszervezőként tevékenykedik, és bár Pécsen nem ritka, hogy felismerik, máshol azért előfordul, hogy összetévesztik testvérével. A rendezvényszervezésben találta meg magát, olyan neves zenészekkel dolgozik együtt, mint például DR BRS.

Stúdiónk vendégeként Richárd most betekintést engedett abba az életformába, amit a rendezvényszervezés jelent számára. Elmondása szerint ez a munka nem csak szakma, hanem életstílus, ami bár fárasztó lehet, mégis rendkívül szerethető. Ahogyan maga a város is, ahol él.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!