Bulvár-celeb

2024.06.12. 11:55

Újra műteni kell Sydney van den Bosch-t

Sydney van den Bosch, a TV2 szerencselánya lassan három éve esett át egy komolyabb beavatkozáson.

MW

Fotó: Kliszek Antal / hot! magazin

Sydney van den Bosch három éve esett át egy dupla masztektómián, amikor mindkét mellét eltávolították.

A fiatal nő azután hozta meg ezt a nehéz döntést, miután kiderült, édesanyjának és neki is hajlama van a mellrákra, Sydney-nél pedig csomót mutatott ki egy mammográfia.

Sydney azóta többször is felhívta a figyelmet az orvosi vizsgálatok és a szűrés fontosságára és nyíltan mesélt küzdelmeiről.

A gyönyörű modell élete egy ideje, úgy tűnt, ismét sínen van, válása után rátalált a szerelem, és már új párja menyasszonyaként ragyog a boldogságtól.

Most azonban kiderült, ismét baj van, műteni kell.

„903 napja műtöttek és 9 nap múlva újra ott leszek. Hogy féltem-e 3 éve? Nem. Hogy most félek-e: Igen. Mindenki annyi terhet kap a sorstól, amennyit elbír, de kezdem azt érezni, hogy egy picivel többet kaptam a kelleténél. Mostanában csak azt mondom, hogy egy »gyógyegér« vagyok sajnos nem túl ideális genetikával és rengeteg szerencsével.

Hogy miért írom le ezeket a sorokat? Mert másnak is lehet ilyen hajlama, én magam is járok szűrővizsgálatokra, a kétoldali masztektómiám nem azt jelentette, hogy többet nem kell vizsgálatokra járnom, csupán annyit, hogy nyugodtan alhatok. Beszélgessetek a családotokkal, hogy tudjátok mire kell figyelnetek. 1-1 ilyen vizsgálat nem több idő, mint egy mozi, kávé vagy vacsora. Vigyázzatok magatokra és küldjétek el szeretteiteket, vagy menjetek el együtt” – írta Instagramon Sydney van den Bosch az Origo találata szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!